Levering & Forsendelse

Forsendelse

Forsendelse i Danmark
Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med DAO Distribution a/s, Post Danmark eller SwipBox.

Du kan vælge mellem Basislevering og Pluslevering til din bopæl eller SwipBox .

Ved Basislevering bliver din pakke afleveret til din bopæl. Det vil sige at din pakke enten leveres i din postkasse eller stilles ved døren, i garagen eller lignende. På denne måde kan du slippe for en tur på posthuset, hvis du ikke er hjemme, når pakken leveres.

Ved Pluslevering så bliver din pakke leveret til din bopæl og afleveret personligt til dig. Er du ikke hjemme, tager postbuddet pakken med tilbage til afhentning på dit posthus. Du modtager en pakkekvittering i din postkasse/brevsprække, som skal medbringes når du afhenter pakken. Vær opmærksom på at hvis du har tilmeldt dig Modtagerflex hos Post Danmark, kan din pakke ikke leveres som Pluslevering.

SwipBox består af en række selvbetjeningsautomater, som bl.a. er placeret i supermarkeder.  Når din pakke ankommer til SwipBox, lægges den i en box i automaten. Du får besked om, at pakken er ankommet og samtidig får du en afhentningskode, så du kan hente din pakke. Når du henter pakken, indtaster du blot afhentningskoden på SwipBox-automaten - så åbner boxen sig og du kan tage din pakke.
Du kan læse mere her: http://www.swipbox.com/

Forsendelse til udlandet
Til adresser i udlandet, sender vi din bestilling med UPS eller PostDanmark. Du skal bemærke, at vi sender pakker til udlandet som pakke eller MAXI-brev afhængig af pakkens størrelse.

Afhentning i butik
Du kan også vælge at afhente din bestilling hos BOGhandleren, Østerbrogade 200, 2100 Kbh. Ø. Det er gratis at afhente sin ordre i BOGhandleren.
Læs mere om afhentning i butik
Se butikkens adresse og åbningstider

Bemærk! Du vil ikke modtage dine varer hurtigere, ved at bestille dem til afhentning fremfor forsendelse. Boghandleren på Østerbrogade er ikke vores butik, og skal dermed have de pågældende varer tilsendt fra vores lager. Ordren vil blive afsendt fra vores lager, når den er komplet, og det er derfor ikke muligt at afhente, før du har fået besked fra Boghandleren om, at hele ordren ligger klar til afhentning.

Antikvariske bøger
Bemærk! Antikvariske/brugte bøger kan ikke afhentes og kan ikke bestilles sammen med ikke-antikvariske bøger, da de sendes direkte fra det pågældende antikvariat.

Levering via e-mail
Digitale produkter som e-bøger eller mp3 lydbøger, leveres via en e-mail, som indeholder et download link.
Du modtager først en ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt

Leveringsomkostninger

Afhentning
Hvis du selv henter din ordre hos Boghandleren, Østerbrogade 200, 2100 København Ø, er afhentningsgebyret DKK 0,00.
Ved køb over DKK 500 er afhentning gratis.

Forsendelse
Hvis du ønsker varer leveret til en adresse, er leveringsgebyret pr. ordre:

Danmark, BASIS-levering:
For ordrer under DKK 199: DKK 29,95.
For ordrer over DKK 199: DKK 19,95.
Dog fragtfrit ved køb over DKK 399,-.

Danmark, PLUS-levering: DKK 39,95.
Dog fragtfrit ved køb over DKK 2.000,-

Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg: DKK 79,00 plus DKK 10,00 pr. vare.

Norge: DKK 129,00 plus DKK 10,00 pr. vare.

Grønland: DKK 149,00 plus DKK 40,00 pr. vare.

Europa inden for EU (dog ikke Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg): DKK 154,00 plus DKK 10,00 pr. vare.

Europa uden for EU (dog ikke Grønland og Norge): DKK 159,00 plus DKK 10,00 pr. vare.

Uden for Europa: DKK 259,00 plus DKK 29,00 pr. vare.

Bemærk! Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms af forsendelsen. SAXO.com er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver dette beløb eller ej. Nogle gange opkræver toldvæsenet beløbet fra transportøren, som derefter opkræver det fra dig som modtager.